Só PASTA BEST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 246 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Só Pasta Best. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 16:19 Bezorging mooi op tijd, pizzas waren lekker, maar gebak (tiramisu/cheesecake) waren erg duur voor de hoeveelheid die je kreeg. Maar wel erg lekker.
16 jul 2024 om 22:38 Vriendelijke bezorging en lekker eten
15 jul 2024 om 21:55 Pizza wat top. Pasta was matig
15 jul 2024 om 20:26 Wederom prima!
14 jul 2024 om 21:13 Heerlijke pizza’s en super vriendelijke bezorger
13 jul 2024 om 11:38 The pasta is so good I went to pick up, Tartufo is my favorite! I moved and they do not deliver in my new address in eindhoven.
1 jul 2024 om 20:30 Voor de eerste keer besteld en heel tevreden; Alle drie de pasta’s waren echt superlekker! Ze werden bezorgd op de aangegeven tijd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!
28 jun 2024 om 1:15 Een geweldige enthousiaste vriendelijke bezorger en een heerlijke pizza deliziosa op (aanrader!!) Só Pasta bedankt
25 jun 2024 om 23:52 Heerlijke pasta!
24 jun 2024 om 19:31 prima
18 jun 2024 om 10:48 Toch al wel de derde keer dat ik hier pizza besteld heb laat op de avond. Elke keer fantastisch en rijkbelegd. Bezorger is er ook relatief snel elke keer. Gewoon heel goed.
15 jun 2024 om 20:33 Kwam veel te laat, bedrijf was bijna niet telefonisch te bereiken. ene maaltijd ( pasta carbonara) was wel lekker,andere ( pasta pesto) niet